Categorie: Geen onderdeel van een categorie

12 mei

Dekeukelaere investeert in de toekomst. Alleen het beste voor onze klanten!

Dekeukelaere Laundry Solutions heeft onlangs een spiksplinternieuw chemielokaal in gebruik genomen. Dit nieuwe chemielokaal voldoet volledig aan de hedendaagse eisen qua veiligheid en milieureglementering. Innovatie binnen onze wasserijgroep Romi-Horecaserve-Dekeukelaere, daar gaan we voor! Met het oog op de toekomst en om onze klanten de beste service te bieden!

20 apr

Horecaserve did it! Accor EcoVadis bronzen medaille!

Via Ecovadis, organiseert Accor een duurzaamheidsinitiatief voor zijn leveranciers. Onze zusteronderneming Horecaserve behaalde hier een bronzen medaille. Proficiat aan alle medewerkers die dit in het uitdagende jaar 2021 mogelijk maakten! Horecaserve behoort tot de top 50% van alle bedrijven die door EcoVadis beoordeeld zijn. Samen gaan we voor nog meer duurzaamheid!

12 jan

Dekeukelaere investeert in een nieuwe productiehal.

Dekeukelaere Laundry Solutions neemt nieuwe productiehal van 1.550 m² definitief in gebruik. De nieuwe productiehal wordt voornamelijk gebruikt: Om een groter productiecapaciteit te bekomen wat de service aan onze klanten vergroot Om ergonomischer te werk te gaan Om een overzichtelijk magazijn te bekomen voor opslag van afgewerkte goederen. Dekeukelaere Laundry Solutions kijkt 2021 hoopvol tegemoet!!

13 jan

Samen voor groenere energie!

Onze wasserijgroep Romi-Horecaserve-Dekeukelaere investeerde op het einde van het jaar in zonnepanelen. Dit om nog bewuster om te gaan met energie en een stapje dichter te zetten naar een propere wereld. Onze 803 zonnepanelen zijn goed voor het opwekken van een gemiddelde van 10% per wasserij. We besparen 40 000 kg CO2-uitstoot. Dit komt ongeveer […]

24 dec

Prettige feesten!

SNEEUWWIT ZIJDEZACHT LINNEN Daar zorgen wij voor, dag en nacht, het hele jaar lang. Ook volgend jaar willen wij u en uw gasten verwennen met ons kraakvers linnen en vlekkeloze service. We kijken er alvast naar uit en wensen u inmiddels een goede gezondheid en het allerbeste voor 2020!

22 okt

! HERFSTACTIE !

De eerste kou is in het land. Wil je genieten van een heerlijk warm badje of een deugddoende douche? Stap er dan ook veilig terug uit! Onze douchematten bieden je deze veiligheid en voelen aangenaam aan. 10% Korting op aankoop van shower matten tijdens de maanden oktober en november. Gebruik de code “HERFST” om te […]

22 okt

Trinity Event 2019

Op 3 oktober was onze wasserijgroep aanwezig op het Trinity-Event te Hof van Stayen. Het werd een interessante namiddag met verschillende leveranciers in de hotelsector, nieuwe ontmoetingen en een blij weerzien met bestaande klanten. Heeft u dit gemist en wil u toch meer te weten komen over onze linnenverhuur, aarzel niet om contact op te […]

10 mrt

Dekeukelaere lanceert nieuwe website

Onze website is nu net als uw linnen fris wit en kraaknet. Wil je meer weten over onze diensten, zoek je een leuke nieuwe job of wil je contact opnemen met ons? Dankzij de fonkelnieuwe en netjes geordende nieuwe look vind je alles meteen terug.   Netjes, toch?