Matten

Uw inkomhal is meestal het eerste wat uw bezoekers te zien krijgen. Uw antivuilmat het eerste waarmee ze in contact komen. Een proper gebouw en een propere (werk)vloer zijn dus van het allerhoogste belang om een goede eerste indruk te maken.

Dekeukelaere biedt u daarom voordelige huurformules met een all-in service voor de reiniging, vervanging en ophaling en levering van al dan niet gepersonaliseerde antivuilmatten. Deze zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en formaten.

ANTIVUILMATTEN IN DIVERSE UITVOERINGEN

GEPERSONALISEERD MET UW EIGEN LOGO

OP MAAT GEMAAKT VOOR VLOERKADERS

AANKOOP, REINIGING, VERVANGING,
OPHALING EN LEVERING

ALL-IN HUURFORMULES OP MAAT

MOGELIJKHEID TOT PROEFPERIODE

Matten in diverse uitvoeringen

Bij ons kan u antivuilmatten huren die verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen en afmetingen. Deze matten kunnen eveneens voorzien worden van uw logo. Op maat gemaakte matten voor vloerkaders behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Onze medewerkers verwisselen op vaste tijdstippen de vuile matten door propere. Onze matten staan garant voor een maximale opname van vuil, vocht, vetten en oliën. Bovendien zijn deze zeer effectief bij het weren van nat en droog vuil, zoals zand, stof, grind, … enz.

Onze antivuilmatten bieden drie voordelen:

Houden vocht en vuil buiten.

Beschermen uw (werk)vloer.

Tonen uw logo onmiddellijk op een zeer zichtbare plek.

Oplossing op maat, met gratis proefperiode

Wij bepalen samen met onze klanten op individuele basis de voordeligste formule. Dankzij onze halve eeuw aan ervaring en expertise staan wij garant voor deskundig advies en een oplossing op maat voor uw specifieke noden en wensen.

Onze all-in huurformule ontzorgt u volledig van het onderhoud van alle antivuilmatten in uw gebouwen. Wij staan in voor de aankoop, het reinigen, het vervangen en het ophalen en leveren van de matten. Onze route-optimalisatiesoftware laat een flexibele levering toe, rekening houdend met uw wensen en de verkeersomstandigheden in uw buurt.

Onze huurformules hebben als groot voordeel dat u de investering in aankoop van matten niet hoeft te doen. Bij Dekeukelaere zijn aankoop, personalisering en reiniging allemaal vervat in één duidelijke, transparante kost. Ontdek het zelf via onze mogelijheid tot gratis proefperiode.