Kwaliteit

Wij doen alles in eigen beheer, uiteraard het reinigen van het wasgoed, maar ook alle bijhorende logistiek en transport. Enkel zo kunnen we consistente kwaliteit garanderen. Wij nemen enkel linnen, matten en kledij af van hoogstaande kwaliteit en leveranciers. Samen met u selecteren wij uit ons gamma de artikelen die het best passen bij uw imago en dienstverlening.

ALLES IN EIGEN BEHEER

ENKEL HOOGSTAANDE PRODUCTEN

VISUELE CONTROLE

VOLLEDIGE TRACEERBAARHEID

STRIKT HYGIËNISCHE STANDAARDEN

HOOGSTE KWALITEITSNORMEN

Comfort en kwaliteit

Wij werken enkel met vertrouwde leveranciers met een uitstekende reputatie. Bij de selectie van onze artikelen gebeurt een doorgedreven screening op kwaliteit, comfort, slijtage, duurzame materialen en leverbetrouwbaarheid. Wij gaan eveneens voor u op voorhand, via testen, de verwerkbaarheid en het krimpgedrag van de materialen na.

Controle en traceerbaarheid

Bij het binnenkomen en buitengaan, en elke andere stap in ons productieproces, wordt uw wasgoed continu onderworpen aan visuele controle. Wanneer een defect wordt opgemerkt, wordt het stuk onmiddellijk vervangen. Zo belandt enkel absoluut kraaknet linnen of kledij bij onze klanten. Dankzij RFID technologie wordt het aantal wasbeurten en de levensduur tot in de puntjes getraceerd.

Hygiëne en veiligheid

Ons verwerkingsproces gebeurt volgens strikte hygiënische en kwaliteitsnormen, meer bepaald in de geest van ISO-9001.

leveranciers-romi