Beroepskledij

Geschikte en aangepaste beroepskledij is van essentieel belang voor uw bedrijf en werknemers. Uw werknemers zijn immers het uithangbord van uw organisatie. Ze moeten er dus niet alleen piekfijn uitzien. Ze moeten zich ook goed voelen in hun uniform of werkkledij.

Daarenboven moet de gekozen werkkledij voldoende bescherming bieden voor de activiteiten die uw werknemers moeten uitvoeren. Niet alleen hun veiligheid moet gegarandeerd worden, ook de veiligheid en hygiëne van de producten waarmee ze omgaan staan op het spel.

Kwaliteitsvol onderhoud maakt daar een wezenlijk onderdeel van uit. Dekeukelaere biedt u een totaaloplossing voor het beheer en onderhoud van uw beroepskledij, via voordelige all-in huurformules op maat.

PROFESSIONELE HYGIËNISCHE STANDAARD

CONTROLE NA ELKE WASBEURT

VERVANGING DEFECTE KLEDIJ DOOR NIEUWE

ECOLOGISCH BETER DAN ZELF REINIGEN

VOLLEDIGE TRACEERBAARHEID

MOGELIJKHEID TOT GEBRUIKSSTATISTIEKEN

Werkkledij huren, de veilige keuze

De gezondheid en veiligheid van uw medewerkers komen bij ons absoluut op de eerste plaats. Niet alleen garandeert een professionele reiniging een betere hygiënische standaard, bij elke onderhoudsbeurt wordt de kledij ook gecontroleerd. Indien defecten worden waargenomen, worden deze gerepareerd of wordt het kledingstuk vervangen.

De “flow” van de kledij wordt binnen onze wasserij ook volledig in kaart gebracht d.m.v. een elektronisch opvolgsysteem. Op die manier kunnen wij u steeds meedelen waar een kledingstuk zich bevindt. Daarnaast zijn wij in staat u statistieken te bezorgen omtrent het kledijgebruik van uw medewerkers.

Werkkledij huren, de ecologische keuze

De hoogtechnologische machines van Dekeukelaere wassen op veel hogere temperaturen dan gewone wasmachines. Op die manier worden alle nog aanwezige bacteriën geëlimineerd.

Deze service gebeurt ook aan een kleinere ecologische voetafdruk dan bij thuis wassen. Zo heeft het wassen op hogere temperaturen o.a. tot gevolg dat minder chemicaliën moeten gebruikt worden om de kledij te desinfecteren.

Werkkledij huren, de verstandige keuze

Het onderhoud van uw werkkledij volledig toevertrouwen aan Dekeukelaere betekent dat u zich kan concentreren op uw eigen activiteiten. U bespaart zich de grote initiële investering van de aankoop ervan en betaalt enkel via een vooraf bepaalde pay-per-use vergoeding.

Door de zorg van het beheer van uw werkkledij uit te besteden, creëert u meer tijd, ruimte, personeel en middelen om te besteden aan het bevorderen van de groei van uw organisatie.