Over Dekeukelaere

Sinds 1952 staat NV Dekeukelaere in voor verhuur en professioneel onderhoud van linnen, matten en beroepskledij. In onze 5.000 m² grote wasserij te Deinze verwerken wij wekelijks meer dan 100 ton linnen.

Wij werken hoofdzakelijk op verhuurbasis. Zo kunnen we een maximale service en kwaliteit leveren, aan de scherpste prijzen.

VERHUUR
LINNEN

VERHUUR
MATTEN

VERHUUR
BEROEPSKLEDIJ

Totaalservice op maat

Wij bieden een totaalservice op maat, via interessante all-in huurformules. Op die manier ontzorgen wij u van de initiële, zware investering in aankoop van linnengoed, matten en uniformen, alsook de extra kost van het onderhoud ervan. Wij bedienen voornamelijk klanten uit de horeca, voeding, industrie en de gezondheidszorg.

HOTEL

RESTAURANT

VOEDING

GEZONDHEIDS-
ZORG

INDUSTRIE

Wij nemen alles voor onze rekening: ophaling van de vuile items, professionele reiniging, levering van het propere wasgoed en vervanging met nieuwe exemplaren wanneer deze defect of einde levensduur zijn. Zo geniet u zorgeloos via één transparante, scherpe prijs van kraaknet linnen, propere matten en veilige, hygiënische werkkledij.

Met focus op kwaliteit, flexibiliteit, duurzaamheid en innovatie

Wij beheren alles zelf, uiteraard het reinigen van het wasgoed, maar ook alle bijhorende logistiek en transport. In tegenstelling tot vele andere industriële wasserijen besteden wij niets uit aan externe transportdiensten of aan kleine, lokale wasserijen. Enkel zo kunnen we consistente kwaliteit garanderen.
In ons verwerkingsproces maken wij gebruik van de modernste machines. Wij gaan heel bewust om met verbruik van water en energie om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Ook gaat bijzondere aandacht naar het constant innoveren, dit om onze service nóg te verbeteren.

banner-romi-linnen-flexibilieit

KWALITEIT

banner-romi-linnen-kwaliteit-100x100

FLEXIBILITEIT

banner-romi-duurzaamheid

DUURZAAMHEID

banner-romi-linnen-toekomstgerichtheid

INNOVATIE