Flexibiliteit

Dekeukelaere doet alles in eigen beheer. Dat is onze garantie op piekfijne leveringen via korte communicatielijnen en logistieke optimalisatie.

DIRECTE
COMMUNICATIE

LOGISTIEKE OPTIMALISATIE

STRATEGISCH VOORRAADBEHEER

Directe communicatie

Wij werken enkel met vertrouwde leveranciers met een uitstekende reputatie. Bij de selectie van onze artikelen gebeurt een doorgedreven screening op kwaliteit, comfort, slijtage, duurzame materialen en leverbetrouwbaarheid. Wij gaan eveneens voor u op voorhand, via testen, de verwerkbaarheid en het krimpgedrag van de materialen na.

Logistieke optimalisatie

Wij leveren uw linnen snel en kostenefficiënt. Dankzij ons geïntegreerd track and trace systeem in onze vrachtwagens weten wij op elk moment van de dag waar uw levering zich bevindt. Dankzij ons uniek systeem van route-optimalisatie en onze centrale ligging zijn uw bedjes gespreid voor u het weet!

Wij stemmen de leverfrequentie per week graag met u af in functie van uw hotelconfiguratie, bezettingsgraad, stockageruimte en voorraad aan linnen in circulatie. Hierbij houden wij uiteraard ook rekening met uw voorkeur aan ophaal- en levertijden.

Onze tweetalige chauffeurs zijn onze ambassadeurs en voorzien u 24/7 van piekfijne leveringen. Spreek hen gerust aan indien u vragen, opmerkingen of suggesties heeft omtrent onze dienstverlening.

Strategisch voorraadbeheer

Drukke periode? Hoogseizoen? Bij Dekeukelaere bent u steeds zeker van voldoende linnen. Ons uitgekiend voorraadsysteem houdt rekening met uw hotelconfiguratie, uw bezettingsgraad en de leverfrequentie per week. Na inventarisatie passen wij indien nodig uw voorraad aan.

Breidt u uit en heeft u op korte termijn nood aan extra linnen? Onze leveranciers hebben steeds een minimumvoorraad aan ons kwaliteitslinnen in stock.

Dankzij ons geïntegreerd track & trace systeem op basis van RFID zullen wij in de toekomst nog beter kunnen inspelen op uw noden. Bent u benieuwd wat deze innovatie voor u kan betekenen? Neem contact op met één van onze medewerkers.